Fortumin Sustainability 2021 -raportti julkaistu

Fortumin vuoden 2021 Sustainability-raportti on julkaistu englanninkielisenä. Vuoden 2021 raportointikokonaisuus koostuu seuraavista raporteista: Toimitusjohtajan liiketoimintakatsaus, Taloudelliset tiedot (sis. tilinpäätöksen ja toimintakertomuksen), Selvitys hallinto- ja ohjausjärjestelmästä, Palkitsemisraportti, Verojalanjälki sekä nyt julkaistu Sustainability-raportti.

Raportointikokonaisuus on saatavilla yhtiön verkkosivuilla osoitteessa www.fortum.fi/vuosikertomus2021 ja Sustainability-raportti tämän tiedotteen liitteenä sekä osoitteessa www.fortum.fi/kestävänkehityksenpääkohdat.

Sustainability 2021 -raportti kuvaa Fortumin toimintatapaa ja tuloksia vuonna 2021 liittyen ilmastoon, resursseihin, henkilöstöön ja yhteiskuntaan. Fortumin TCFD (the Task Force on Climate-related Financial Disclosures) -raportti sisältyy Sustainability-raporttiin. Kirjanpitolain mukainen selvitys muista kuin taloudellisista tiedoista sisältyy Taloudelliset tiedot -raportin hallituksen toimintakertomukseen.

ortum ja Uniper muodostavat eurooppalaisen energiakonsernin, jonka tavoitteena on mahdollistaa siirtymä kohti hiilineutraalia tulevaisuutta. Noin 50 gigawatin sähköntuotantotehomme, laajan kaasun tuonti- ja varastointitoimintamme sekä kansainvälisen trading-liiketoimintamme ansiosta olemme asiakkaillemme luotettava energiakumppani Euroopassa ja maailmanlaajuisesti. Olemme jo nyt Euroopan kolmanneksi suurin CO2-vapaan sähkön tuottaja ja myös kasvumme kohdistuu puhtaaseen sähköön, vähähiiliseen energiaan ja tulevaisuuden vetytalouden rakentamiseen. Kehitämme lisäksi ratkaisuja, jotka auttavat yrityksiä ja kaupunkeja vähentämään ympäristöjalanjälkeään. Meillä on yhteensä 20 000 työntekijää ja toimintoja 40 maassa; tämä tarkoittaa osaamista, resursseja ja riittävää läsnäoloa vauhdittamaan energiamurrosta kohti puhtaampaa maailmaa. fortum.fi; uniper.energy

Yksi kommentti artikkeliin ”Fortumin Sustainability 2021 -raportti julkaistu”

Vastaa