Helsingin kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusjaosto kokoontuu ensi kertaa

Helsinkiin sote-uudistuksen muutosten ajaksi perustettu sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusjaosto kokoontuu ensimmäiseen kokoukseensa 7.10.2021. Jaoston tehtävänä on ohjata uudistuksen toimeenpanoa ja tehdä tarvittavat päätösesitykset kaupunginhallitukselle.

Jaoston ensimmäinen kokous pidetään Helsingin kaupungintalolla 7.10.2021 alkaen kello 8.00. Jaoston kokoontumisesta jatkossa päätetään ensimmäisessä kokouksessa.

Ensimmäisen kokouksen esityslista löytyy hel.fi-sivuilta.

Jaoston jäsenet ovat kaupunginvaltuutettuja

Helsingin kaupunginvaltuusto valitsi jäsenet sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusjaostoon kokouksessaan 22.9.2021.

Kaikki jaoston jäsenet ovat kaupunginvaltuutettuja tai varavaltuutettuja. Jokaisella jäsenellä on myös henkilökohtainen varajäsen.

Jaoston puheenjohtajana toimii sosiaali- ja terveystoimialan apulaispormestari Daniel Sazonov (kok.) ja varapuheenjohtajana Reetta Vanhanen (vihr.).

Jaoston jäsenet ovat (varajäsenet suluissa):

  1. Daniel Sazonov (Seija Muurinen)
  2. Maarit Vierunen (Risto Rautava)
  3. Harry Bogomoloff (Maaret Castrén)
  4. Reetta Vanhanen (Pekka Sauri)
  5. Sanna Vesikansa (Oula Silvennoinen)
  6. Pentti Arajärvi (Nelli Nurminen)
  7. Anna Vuorjoki (Paavo Arhinmäki)
  8. Jussi Halla-aho (Mari Rantanen)
  9. Nasima Razmyar (Marcus Rantala)

Helsingin sote-uudistuksen päätöksenteko keskittyy kaupunginvaltuustoon

Helsingissä ei järjestetä muun maan tavoin tammikuussa 2022 aluevaaleja, joissa valitaan edustajat päättämään hyvinvointialueiden toiminnasta. Helsingissä kaupunginvaltuusto päättää sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen järjestämisestä.

Uudistuksen ajaksi perustettava kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusjaoston tehtävänä on ohjata uudistuksen toimeenpanoa, välittää valmisteluun luottamushenkilöiden näkemyksiä ja tehdä tarvittavat päätösesitykset kaupunginhallitukselle.

Jaosto on perustettu määräajaksi ja se toimii 31.12.2022 saakka.


Muuta luettavaa muualta

Cappuccino – Suosittu kahvin harrastajien keskuudessa

Kahvi on yksi maailman suosituimmista juomista, ja sen kulutus kasvaa vuosittain. Se on suosittu juoma aamiaiseksi, lounaaksi ja illalliseksi, sekä kaikkina muinakin vuorokauden aikoina. Yksi kahvijuoma, joka on erityisen suosittu kahviharrastajien keskuudessa, on cappuccino.

Affiliate markkinointi – tehokas tapa ansaita rahaa verkossa

Affiliate markkinointi on tehokas tapa ansaita rahaa verkossa. Se perustuu yhteistyöhön yrityksen ja sivuston omistajan välillä, jossa jälkimmäinen markkinoi yrityksen tuotteita ja saa provisiota myynnistä. Affiliate markkinoinnissa menestyminen vaatii kuitenkin sitoutumista ja työtä, sillä kilpailu on kovaa. Mutta kun onnistuu rakentamaan vahvan ja luotettavan brändin, affiliate markkinoinnista voi tulla merkittävä tulonlähde.

Asuntomarkkinoista on tärkeää ottaa huomioon

Asuntomarkkinat ovat myös tärkeä osa asunnon ostamista ja sijoittamista. Asuntomarkkinoiden kehitys voi vaikuttaa asuntojen hintoihin ja vuokratuottoihin. Asuntomarkkinoiden kehitykseen vaikuttavat monenlaiset tekijät, kuten talouden tilanne, väestön kasvu ja muuttoliike.

2 kommenttia artikkeliin ”Helsingin kaupunginhallituksen sosiaali- ja terveydenhuollon sekä pelastustoimen uudistusjaosto kokoontuu ensi kertaa”

Vastaa