Kiilto Ventures haluaa rakentaa valoisampaa tulevaisuutta

Me Kiillolla haluamme rakentaa kestävää, turvallista ja puhdasta tulevaisuutta. Viimeisen sadan vuoden ajan meille ominainen startup-henki on vienyt meitä kohti tulevaisuutta – olemme kohdanneet monenlaisia tilanteita, jotka ovat vaatineet kykyä ja halua muuttua, sopeutua ja uudistua. Suunnatessamme kohti tulevaisuutta ja visiomme vuotta 2080 olemme sitoutuneet pyrkimään entistäkin voimakkaammin uudistumaan ja innovoimaan. Kiilto Ventures -konseptin avulla pyrimme rakentamaan parempaa tulevaisuutta, yhdessä.

Kiilto Venturesin tavoitteena on löytää, kehittää ja skaalata uusia innovaatioita ydinliiketoiminnan rajojen ulkopuolelle luomalla ja tekemällä yhteistyötä startupien kanssa. Olemme erityisen kiinnostuneita löytämään kestäviä ratkaisuja, jotka parantavat nykyisiä menetelmiä tai korvaavat ne, ja auttavat meitä rakentamaan valoisamman tulevaisuuden kaikille.

– Samalla kun meitä ympäröivä maailma uudistuu kiihtyvällä tahdilla, meidän on pystyttävä jatkuvasti löytämään uusia tapoja kehittää ja uudistaa liiketoimintaamme. Ilmastonmuutos haastaa meidät etsimään uusia, kestävämpiä ratkaisuja vastataksemme asiakkaidemme tarpeisiin, toteaa Kiillon kehitysjohtaja Ville Solja.

Kiilto Ventures etsii kunnianhimoisia startupeja, joiden kanssa voi tehdä yhteistyötä ja joille Kiilto voisi tuoda lisäarvoa kokemuksen, verkoston ja osaamisen kautta.

– Uskon aidosti, että tuota tulevaisuutta ei luoda pelkästään aktiivisella TKI-toiminnalla ja kehitystyöllä, vaan myös järjestelmällisellä yhteistyöllä ulkopuolisten sidosryhmien, kuten korkeakoulujen, kumppaneiden, startupien ja tutkimuslaitosten kanssa, Solja jatkaa.

Onko sinulla tiedossa jokin ammattihygieniaan, teollisuuden kiinnitysratkaisuihin tai rakentamiseen liittyvä innovaatio, joka tarjoaisi uudenlaisen lähestymistavan nykyisten haasteiden ratkaisemiseen? Tutustu Kiilto Ventures -sivustoomme, perehdy aiheeseen tarkemmin ja ota meihin yhteyttä!

Vastaa