Orpo: Nyt on oikea aika huomioida tulevat sukupolvet

Petteri Orpon mukaan nyt on oikea aika tehdä oikeudenmukaista politiikkaa, joka huomioi tulevat sukupolvet. Eduskunta keskusteli tänään julkisen talouden velkaantumista koskevasta välikysymyksestä. Orpo on välikysymyksen ensimmäinen allekirjoittaja.

Kokoomuksen puheenjohtaja Petteri Orpo piti välikysymyksen ensimmäisen allekirjoittajan puheenvuoron, kun eduskunta keskusteli tänään julkisen talouden velkaantumisesta. Orpo korosti, että kokoomus puhuu julkisen talouden ongelmien korjaamisesta, koska puolue haluaa pelastaa hyvinvointiyhteiskunnan. 

Kokoomus haluaa pelastaa suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan. Tämän pitää olla seuraavan hallituksen tärkein tehtävä”, Orpo sanoi. 

Orpo muistutti puheenvuorossaan julkisen talouden korkomenojen kasvusta. 

“Korkomenot nousevat. Hallitsematon velkaantuminen ei enää ole vain suomalaisen hyvinvointiyhteiskunnan tulevaisuuden uhka. Se on akuutti ongelma. Kaikkien on aika myöntää se ääneen. Velkaantumisen vähättely on syytä lopettaa”, Orpo sanoi.

“Erityisesti Sdp:n vaalipuheissa suomalaisia jaetaan hyviin ja pahoihin. Pahaksi leimataan se, että sanoo rehellisesti, ettei hyvinvointi säily nykymenolla. Pääministeri Marin, älkää aliarvioiko suomalaisia – älkää sortuko populismiin”, Orpo sanoi.

Orpon mukaan pääministeri Sanna Marinin hallituksen talouspolitiikassa on unohdettu suomalaisten tulevaisuus ja syöty tulevien sukupolvien menestymisen edellytyksiä. Orpo esitti hallitukselle epäluottamusta. 

“Hallitus on pettänyt keskeisen lupauksensa sukupolvien välisestä oikeudenmukaisuudesta. Nyt on oikea aika herätä. Koska hallitus on antanut Suomen luisua hallitsemattoman velkaantumisen tielle, esitän, että eduskunta toteaa, että hallitus ei enää nauti eduskunnan luottamusta”, Orpo sanoi. 

Lähteet: Kokoomus & STT
Kuva: Kokoomus / Mikko Mäntyniemi


Eduskuntavaalit 2023

Eduskuntavaalit 2023 järjestetään sunnuntaina 2. huhtikuuta 2023. Vaaleissa valitaan kansanedustajat eduskuntaan vaalikaudelle 2023–2027.

Muuta mielenkiintoista luettavaa

Tinder Suomi – Kohtaamisia digitaalisessa maailmassa

Tinder Suomi on suosittu deittisovellus, joka tarjoaa suomalaisille mahdollisuuden löytää uusia ihmisiä digitaalisessa maailmassa. Sovellus perustuu sijaintiin ja etäisyyteen, joten voit löytää potentiaalisia kumppaneita läheltäsi. Tinderin käyttäjät voivat tutustua toisiinsa profiilien avulla ja päättää, onko heillä keskinäistä kiinnostusta. Tinder Suomi tarjoaa jännittäviä kohtaamisia ja mahdollisuuden löytää merkityksellisiä suhteita modernin teknologian avulla.

Mikä on OpenGPT?

OpenGPT on avoimen lähdekoodin projekti, joka pyrkii kehittämään ja jakamaan kehittyneitä tekoälymalleja. Sen ytimessä on GPT (Generative Pre-trained Transformer) -arkkitehtuuri, joka on edistynyt tekoälyjärjestelmä, joka perustuu syväoppimisen menetelmiin. GPT-malli kykenee luomaan tekstiä, vastaamaan kysymyksiin ja suorittamaan monia muita tehtäviä. OpenGPT:ssä avoin lähdekoodi mahdollistaa yhteisön osallistumisen ja kehittämisen, mikä edistää tekoälyn läpinäkyvyyttä ja luotettavuutta.

Uusi WhatsApp-päivitys mahdollistaa 100 kuvan tai videon lähettämisen

Uusi whatsapp päivitys mahdollistaa jopa 100 kuvan tai videon lähettämisen yhdessä viestissä Android-käyttäjille. Lisäksi päivityksen myötä on mahdollista lisätä kuvatekstiä asiakirjoja lähetettäessä, luoda mukautettuja avatareja ja käyttää niitä tarroina tai profiilikuvina sekä kuvailla ryhmiä entistä paremmin pidempien aihe- ja kuvauksentekstien avulla. Uudistukset eivät kuitenkaan välttämättä ole vielä kaikkien käyttäjien saatavilla.

Miksi valita Rahalaitos?

Rahalaitos on yksi Suomen suosituimmista lainojen kilpailutuspalveluista, joka auttaa sinua löytämään parhaan lainatarjouksen nopeasti ja helposti. Rahalaitoksen kautta voit kilpailuttaa lainasi useilla eri rahoitusyhtiöillä samanaikaisesti, ja saat tarjoukset nopeasti. Rahalaitoksen palvelu on täysin ilmainen, ja sen käyttäminen ei sido sinua mihinkään.

Mikä on dropshipping verkkokauppa?

Dropshipping -verkkokauppa on yksi nopeimmin kasvavista liiketoimintamalleista nykypäivän digitaalisessa maailmassa. Dropshipping mahdollistaa yrittäjille verkkokaupan perustamisen ilman tarvetta varastolle, tuotteiden pakkaamiselle tai lähetysten hallinnalle.

Vastaa