Punamusta Oy

Yritystiedot

PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.  PunaMusta on kotimainen yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, jonka osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit kuin erilaiset painotuotteet aina aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin. Painotuotteitamme ovat erilaiset asiakaslehdet, esitteet, käyntikortit, myynnin materiaalit, messu- ja myymäläsomisteet – oikeastaan kaikki se, mikä vaatii monipuolista kokemusta ja paino-osaamista.

Palvelemme asiakkaita tuotteen graafisessa suunnittelussa, taitossa sekä medialogistiikassa. Panostammekin henkilökohtaiseen palveluun ja meille on kerrottu, että se toimii. Olemme suuri, mutta sopivan pieni ollaksemme lähellä asiakasta.

PunaMustan tuotanto sijaitsee Joensuussa, Tampereella, Forssassa, Vantaalla ja Oulussa.

Talousluvut

Liikevaihto 12/2019
57 160 000

Liikevaihdon muutos
-0,7 %

Liikevoitto
1 133 000

Henkilöstö
271

Tiedot haettu Asiakastiedon sivuilta.

Toimiala

18110 Sanomalehtien painaminen

Yrityksen vastuullisuuteen liittyviä asioita

Ilmastonmuutos

Toiminnastamme syntyvät hilidioksidipäästöt on laskettu sertifioidulla menettelyllä ja laskenta päivitetään ja auditoidaan vuosittain. Konserni on asettanut tavoitteeksi vähentää päästöjä 21 % vuoteen 2025 mennessä. Tällä hetkellä olemme n. 10 % vuositahdissa, ja aiemmin asetettu tavoite näyttäisi tällä hetkellä olevan jo saavutettu. Laskenta myöskin tarkentuu vuosittain, joten nettovaikutus ei välttämättä ole -10 % vuodessa. Pystymme laskemaan yksittäisen tuotteen valmistuksesta aiheutuneet päästöt ja Q2-2020 alkaen tarjoamme asiakkaille mahdollisuuden hyvittää tuotteensa pästöt, jolloin tuotteet merkitään hiilineutraalipainotuote-merkinnällä. Päästökaupan kohteena on Gold Standard-sertifioitu metsitys kohde Etiopiassa, josta ostimme etukäteen päästöosuuksia. Näitä osuuksia kuoletetaan asiakkaidemme valintojen mukaan.

Punamustan käyttämästä paperista yli 90 % on PEFC-sertifioitua ja toimintaa ohjaavat ISO 9001 ja ISO 14001 -sertifikaatit.

Vastuullisuus on yhteistyötä

Meille sosiaalinen vastuu merkitsee hyviä toimintatapoja suhteessa kaikkiin sidosryhmiin. Huolehdimme henkilöstöstämme ja asiakkaat ovat toimintamme keskipisteessä. Taloudellisen vastuun näkökulmasta toiminnan perusedellytyksiä on kannattava liiketoiminta ja sen jatkuvuudesta huolehtiminen.

Toimintatapana on ajatella tulevaisuutta ja ottaa vastuu nykyhetkestä. Tutustu Alma Median ja PunaMustan vastuullisuusyhteistyöhön perustuvaan asiakassuhteeseen ja lue lisää vastuullisuudestamme: Vastuullisuusraportti 2019

Yrityksen vastuullisuustähdet 2019

Rating: 3.5 out of 5.

Yrityksen vastuullisuuspisteytys 2019

150/160 pistettä

Lisätietoja yrityksestä yrityksen omilta sivuilta: https://www.punamusta.com/

Vastaa