Sateenvarjot voi hankkia myös painatuksella

Sateenvarjo on sateisen arjen pelastaja. Se mahdollistaa kulkemisen paikasta toiseen kuivin nahoin. Sateenvarjolla on laaja pinta, mikä tekee siitä mainion yritystuotteen. Sateenvarjon voi hankkia painatuksella, johon lisätään yrityksen haluama logo. 

Sateenvarjo painatuksella voi olla loistava tapa lisätä yrityksen tietoisuutta ja imagoa. Sateenvarjo tarjoaa suojaa sadesäällä, jolloin sen pinnalle painetettu yritys voi saada suotuisaa mielikuvaa kantajan ja kaduntallaajien silmissä. Sateenvarjot painatuksilla kaikissa väreissä voi tilata kätevästi esimerkiksi Axon Profilen verkkokaupasta. 

Axon Profilen suuri valikoima sateenvarjoja

Axon Profile on suuri yrityslahjoihin erikoistunut verkkokauppa. Sen valikoimaan kuuluu lukuisia eri tuoteryhmiä, joita yritykset voivat tilata käyttöönsä. Suosittuja mainoslahjoja ovat muun muassa kahvikupit, kynät ja makeiset. Myös vaatteet ja asusteet ovat suosittu kategoria, joihin kuuluu muun muassa erilaiset sateenvarjot. 

Axon Profile tarjoaa valikoimassaan yli 170 erilaista sateenvarjoa. Ne voi kustomoida, jotta ne vastaisivat mahdollisimman tarkasti yrityksen toiveita ja tarpeita. Valikoimassa on useita tunnettuja tuotemerkkejä, jotka ovat erikoistuneet sateenvarjojen toimittamiseen. 

Yritys voi tilata sateenvarjoja painatuksella usealla ehdolla. Axon Profilella on suuri valikoima esimerkiksi ympäristöystävällisiä sateenvarjoja. Myös sateenvarjot pikatoimituksella on mahdollista saada. Sateenvarjon voi tilata eri väreissä ja siihen voi painattaa yrityksen haluaman kuvan tai logon, jolla saadaan erinomaista näkyvyyttä katukuvassa. 

Miten painatus sateenvarjoon tehdään?

Sateenvarjo sisältää normaalisti kahdeksan paneelia. Näihin paneeleihin painatetaan yleensä haluttu sisältö. Painatuksen hinta määritellään paneelittain, eli hinta ilmaiseen yhden paneelin painatuksen. Jos asiakas haluaa painatuksen useampaan paikkaan sateenvarjossa, tekee Axon Profil ehdotuksen tämänkaltaisesta vaihtoehdosta.

Painatus usealle paneelille ei ole kuitenkaan kovin yleistä ja suuri osa Axon Profilen asiakkaista haluaa painatuksen ainoastaan sateenvarjon yhteen paneeliin. Se on yleensä varsin riittävä, sillä yksi painatus saa mukavasti uutta ilmettä ja viestiä sateenvarjoon. Se riittää hyvin muistuttamaan yrityksen olemassaolosta käytön yhteydessä. 

Mitä sateenvarjossa kannattaa huomioida?

Sateenvarjo koostuu perinteisesti puisesta ja kaarevasta kahvasta. Tämäntyyppinen sateenvarjo myy yleensä parhaiten. Puisen materiaalin lisäksi vaihtoehtoina kahvalle on muun muassa muovi ja alumiini. Alumiinikahva on yleensä kestävin valinta, vaikkakin puukahva toimii oivallisena vaihtoehtona tästä näkökulmasta. 

Sateenvarjoja tarjotaan erikokoisina ja koot vaihtelevat tarkoituksesta riippuen. Lasten sateenvarjojen halkaisija on noin 70 cm ja aikuisten noin 100 cm. Suuremmat golfvarjot voivat puolestaan olla halkaisijaltaan noin 130 cm. Niiden varsi on yleensä pidempi. 

Normaali sateenvarjo suunnitellaan yleensä yhden henkilön sateesuojaksi ja se suojaa yleensä normaalia sadetta. Sen takia sitä on suhteellisen helppo kantaa mukana. Siihen saa helposti painatettua yrityksen logonkin.

Golfsateenvarjot suojaavat tehokkaammin rankkasateissakin, mutta ne ovat kooltaan suurempia. Golfsateenvarjoja on alkanut näkyä pelikenttien ulkopuolellakin, koska ne suojaavat niin hyvin sateisilla ja tuulisilla keleillä. Ne voivat olla toisaalta hankalampia kantaa, mikä kannattaa huomioida vaihtelevilla säillä. 

Vastaa