Palvelut

Sivuston palvelut

Vastuullinen yritys

Onko yrityksesi
listattu?

Jos yritystäsi ei löydy listoiltamme, mutta mielestäsi teillä on olemassa vastuullisuus lausekkeet ja teette kuten kirjoitatte, laittakaa meille infoa

Suunnittele
ja toteuta

Käy läpi tämän sivuston artikkeleita ja linkkejä. Löydä vinkkejä ja neuvoja, suunnittele oman yrityksesi vastuullisuuden pykälät ja palaa tänne kertoaksesi ne muillekin suomalaisille.

Miten
mukaan sivustolle?

Jos haluat oman yrityksesi esille Vastuullisena suomalaisena yrityksenä, laita meille tietoa teistä ja me katsomme, voimmeko lisätä teidän tietokantaamme.

Yhteistyöllä
kohti tulevaisuutta

Vastuullisuus ei toimi, jos vain yksi on vastuullinen. Vastuulliseen kokonaistoimintaan vaaditaan, että jokainen piirin palanen on mukana.

Ihmiset
talous ja ympäristö

Kolme perustaa, joiden pohjalta ja päälle on hyvä rakentaa vastuullinen toiminta. Onko teillä yrityksen liiketoimintasuunnitelmiin viedyt vastuullisuuskuvaukset?

Ympäristö
huomioiden

Ilman luontoa ja ympäristöä meitäkään ei olisi, joten meidän tulee huolehtia siitä, että tulevillakin sukupolvilla on ympäristö josta iloita ja nauttia.

Miten oma yritys esille?

Listaukseen pääseminen edellyttää voimassa olevia vastuullisuushankkeita, suunnitelmia ja päätöksiä. Ennen listaukseen hakeutumista on yrityksen vastuuhenkilön hyvä tutustua pisteytysjärjestelmäämme ja siihen, että ajatuksemme ja toimintamme perustuu kestävän kehityksen 17 kohtaan.

Listaukseen pääseminen edellyttää myös ylläpidon puolelta yrityksen pintapuolista analyysiä ja vastuullisuus toimien varmistamista. Tähän kuuluu myös mahdollinen yrityksen vastuuhenkilön puhelinhaastattelu.

Jos katsot, että teillä on hommat ns. hanskassa, laita postia tulemaan tai soita ja katsotaan miten voimme edetä asiassa.

Miten olette huomioineet kestävän kehityksen

Jos teillä ei ole aivan varmaa tunnetta, että olette tekemässä oikeita asioita ja olette vasta aloittamassa oman toiminnan vastuullisuuden määrityksiä, me voimme auttaa alussa.

Voimme tehdä puhelinhaastattelun, jonka perusteella teemme teille toimenpide-ehdotuslistauksen. Haluamme olla omalta osaltamme tukemassa suomalaisten yritysten kehitystä kohti kestävämpää tulevaisuutta, missä yritykset ottavat entistä paremmin huomioon yllä mainitut 17 kohtaa omassa toiminnassaan.