UM: Ministeri Skinnari keskustelee kansalaisten vaikutusmahdollisuuksista EU:ssa Eurooppa olemme me-kiertueella

Kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministeri Ville Skinnari keskustelee kansalaisten vaikutusmahdollisuuksista EU:ssa 16. marraskuuta Lahden pääkirjastolla. Tilaisuudessa halutaan kuulla kansalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Tilaisuus on osa Eurooppa olemme me -ministerikiertuetta.

Tilaisuus järjestetään tiistaina 16. marraskuuta klo 10.30-12.00 Lahden pääkirjaston auditoriossa, Kirkkokatu 31, 15140 Lahti. Keskustelemassa ovat myös europarlamentaarikko Miapetra Kumpula-Natri ja Euroopan tulevaisuuskonferenssin kansalaisedustaja Ninni Norra. Kirjastolle voi saapua paikanpäälle tai tilaisuutta voi seurata myös etänä verkkolähetyksen kautta. Molemmissa voi myös esittää kysymyksiä ja kommentteja.

Suomalaisministerit kiertävät syksyllä ja talvella Suomea kuuntelemassa suomalaisten ajatuksia ja toiveita Euroopan tulevaisuudesta. Kansalaisten viestit välitetään osaksi EU-tason pohdintaa siitä, millaista Eurooppaa haluamme rakentaa. Eurooppa olemme me -kiertue on osa Euroopan tulevaisuuskonferenssia.

Lisätietoa kehitysyhteistyö- ja ulkomaankauppaministerin ”Kansalaisten EU” –tilaisuudesta Lahden pääkirjastolla löydät Eurooppatiedotuksen sivuilta ja Facebook-tapahtumasta.

Tilaisuutta voit seurata ja kommentoida myös suoratoiston välityksellä.

Lähde: STT Info

Vastaa