Yrityslistaus

VastuullinenSuomi.fi ylläpitää tietokantaa yrityksistä, jotka haluavat tulla listatuksi. Siksi listaus on maksullinen. Vaikka yritys itse haluaa tulla listatuksi, yritys ei voi vaikuttaa saamaansa pistemäärään, kuin omalla vastuullisella toiminnallaan ja ottamalla kestävän kehityksen osaksi liiketoimintasuunnitelmaa.

Jokainen mukaan haluavan yritys kontaktoidaan myös henkilökohtaisesti. Yritys voi myös tilastoon päästyään päivittää tietojaan ja yritys voi myös menettää paikkansa jos seurannassamme käy ilmi, ettei yritys ole toiminut omien vastuullisuussääntöjensä mukaisesti.

Lue vielä kertaalleen sivustomme ohjeet ja pisteytysperusteet ennen tilaustasi. Käytä mahdollisuus konsultaatiopuheluun ja muihin sivustolla tarjolla oleviin palveluihin.

 
Olemme hakeneet hankkeellemme ELY-tukea ja annamme kaikille mukaan lähteville ensimmäisen pisteytyksen vuonna 2020 maksutta. Jos sitten yritys haluaa vuonna 2021 jatkan oman vastuullisuutensa kehittämistä ja samalla lähteä mukaan mittarin 2.0 versioon, on se sitten maksullista. MUTTA ENSIMMÄINEN PISTEYTYS ON MAKSUTON!

Yrityslistaus

[su_posts posts_per_page="20" post_type="jetpack-portfolio" taxonomy="jetpack-portfolio-type"]

Hankkeen tulevaisuus

Vastuullisuus liittyy ajatus- ja toimintamallissamme kestävän kehityksen perusajatuksiin. Koska vastuullisuus ja siihen liittyvä toiminta lähtee yrityksestä itsestään, olemme tulleet siihen päätökseen, että myös sen peruspisteyttäminen eli kehittämämme vastuullisuusmittarin käyttö perustuu yrityksen omaan aktiivisuuteen, eikä sitä erikseen hinnoitella. Vastuullisuusmittarimme käyttö on siis maksutonta nyt ja tulevaisuudessa.

Koska hanke muuttui maksuttomaksi, mutta kehitämme mittaria edelleen, voitte tukea hanketta sopivaksi katsomallanne summalla.