Yrityslistaus

VastuullinenSuomi.fi ylläpitää tietokantaa yrityksistä, jotka haluavat tulla listatuksi. Siksi listaus on maksullinen. Vaikka yritys itse haluaa tulla listatuksi, yritys ei voi vaikuttaa saamaansa pistemäärään, kuin omalla vastuullisella toiminnallaan ja ottamalla kestävän kehityksen osaksi liiketoimintasuunnitelmaa.

Jokainen mukaan haluavan yritys kontaktoidaan myös henkilökohtaisesti. Yritys voi myös tilastoon päästyään päivittää tietojaan ja yritys voi myös menettää paikkansa jos seurannassamme käy ilmi, ettei yritys ole toiminut omien vastuullisuussääntöjensä mukaisesti.

Lue vielä kertaalleen sivustomme ohjeet ja pisteytysperusteet ennen tilaustasi. Käytä mahdollisuus konsultaatiopuheluun ja muihin sivustolla tarjolla oleviin palveluihin.

 
Olemme hakeneet hankkeellemme ELY-tukea ja annamme kaikille mukaan lähteville ensimmäisen pisteytyksen vuonna 2020 maksutta. Jos sitten yritys haluaa vuonna 2021 jatkan oman vastuullisuutensa kehittämistä ja samalla lähteä mukaan mittarin 2.0 versioon, on se sitten maksullista. MUTTA ENSIMMÄINEN PISTEYTYS ON MAKSUTON!

Yrityslistaus

Fiblon Oy

Yritystiedot Pertti Ekberg alkoi valmistaa kertakäyttötuotteita talonsa kellarissa vuonna 1979. Tämä ensimmäinen vaatimaton tuotantolaitos oli niin matala, että pitemmät miehet eivät olisi pystyneet edes seisomaan siellä selkä suorana. Onneksi Pertti pystyi, ja niinpä hän alkoi leikata ja taittaa käsin kertakäyttölakanoita sairaaloita varten. Hänen perheensä autotallista tuli yrityksen ensimmäinen varasto. Moni asia on muuttunut vuosien saatossa.
+ Read More

0 comments

Lundia Oy

Yritystiedot Lundia on suomalainen perheyritys, joka uskoo aitoihin asioihin. Kuten aitoon puuhun, aitoihin ihmisiin ja elämää aidosti parantavaan muotoiluun. Tuotteemme on suunniteltu ja tehty palvelemaan ihmistä läpi elämän, tilasta ja elämäntilanteesta toiseen. Vuonna 1948 perustettu Lundia Oy kuuluu Sini-konserniin, joka on perheyritys. Tällä hetkellä meitä lundialaisia on noin 20, minkä lisäksi työllistämme koko joukon kotimaisia
+ Read More

0 comments

Punamusta Oy

Yritystiedot PunaMusta Oy on osa PunaMusta Media -konsernia, joka kuuluu Laakkonen Yhtiöihin.  PunaMusta on kotimainen yritysnäkyvyyden ja painoalan ammattilainen, jonka osaamista ovat niin markkinoinnin digiportaalit kuin erilaiset painotuotteet aina aikakaus- ja sanomalehtipainamisesta digiprinttiin, suurkuviin ja mainospainotuotteisiin. Painotuotteitamme ovat erilaiset asiakaslehdet, esitteet, käyntikortit, myynnin materiaalit, messu- ja myymäläsomisteet – oikeastaan kaikki se, mikä vaatii monipuolista kokemusta
+ Read More

0 comments

Hankkeen tulevaisuus

Vastuullisuus liittyy ajatus- ja toimintamallissamme kestävän kehityksen perusajatuksiin. Koska vastuullisuus ja siihen liittyvä toiminta lähtee yrityksestä itsestään, olemme tulleet siihen päätökseen, että myös sen peruspisteyttäminen eli kehittämämme vastuullisuusmittarin käyttö perustuu yrityksen omaan aktiivisuuteen, eikä sitä erikseen hinnoitella. Vastuullisuusmittarimme käyttö on siis maksutonta nyt ja tulevaisuudessa.

Koska hanke muuttui maksuttomaksi, mutta kehitämme mittaria edelleen, voitte tukea hanketta sopivaksi katsomallanne summalla.